Zomer aan de Wibaut

dinsdag 12 juli 2011


Afgelopen zondag stonden wij, voor het eerst, als Nith op een markt.  Vonden we behoorlijk spannend. Het voelde een beetje als op vakantie gaan naar een vreemd land. Eindeloos checken of je alles wel hebt ingepakt: hamer? (in de blauwe tas..), bonnenboekjes? (in de doos met pennen en plakband..). Maar ook géén idee hebben waar je in terecht komt. 

Foto’s van eerdere edities van de ArtMarket  stelde wat dat betreft niet echt gerust: obers die wijn serveren vanuit ingewikkelde stalen voertuigen, stands vol graffiti kunst en twee enorme draaitafels. Het risico dat wij de enige zouden zijn met een stand vol mooie, meisjesachtige kettingen en fleurige retro portemonnees tussen kramen vol street-art en groepjes überhippe mensen die verveeld aan cocktails nippen leek reëel. En dat op onze eerste markt! 


Maar, uiteraard was niets minder waar. Het was een super geslaagde dag. Leuke mensen, lekker eten en heel veel toffe stands. Onwijs leuk om nu eens echt te horen wat mensen van de ontwerpen vinden. Dus, vol goede moed naar de volgende markt. Een country markt vol paardenliefhebbers, wat we daar nu weer van moeten verwachten.. 0 reacties :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Needle in the Haystack All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger