Wat zei je Piet? Strandweer?

woensdag 25 mei 2011


Zoals jullie op Facebook al eens hebben kunnen zien moeten wij nog een beetje wennen aan onze rol van productfotografen. Op de één of andere manier loopt het altijd nét even anders dan gepland. Zo ook met de strandtassen-fotoshoot. 

Dat het een beetje waaide hadden we in de achtertuin al wel gevoeld, maar eenmaal op het strand belanden we tot onze verbazing in een soort zandstorm. Het waaide zo hard dat de tassen met geen mogelijkheid rechtop bleven staan. Er moest dus geïmproviseerd worden. 

Eén voordeel: de wind had de meeste mensen een strandtent ingejaagd, dus we hadden geen last van badgasten die door het shot heen lopen. We vonden een mooi rustiek paaltje, met uitzicht op zee, om de tassen aan te hangen. 

Eenmaal thuis bleek alleen dat je, in vrijwel elke foto, mij aan ziet komen rennen om de tas op te vangen nét voordat hij van het paaltje af, in het natte zand waait! 

Daar zie je na wat simpel knipwerk natuurlijk helemaal niets meer van, maar weet dus dat in al deze stillevens van een “gewoon een strandtas aan een paaltje” eigenlijk dit speelde.. 


0 reacties :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Needle in the Haystack All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger